На Рівненщині магазинного злочинця знайшла поліцейська собака (Фото)

21.01.2018 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

20 січня у селі Жаврів невідома особа проникла до магазину та викрала звідти продукти харчування, цигарки та алкоголь. Розшукати зловмисника вдалося завдяки службовій собаці.

Слідчо-оперативна група на місці події становила, що невідомий проник до приміщення торгового закладу шляхом злому металевої решітки та віджиму пластикового вікна. Для пошуків зловмисника на місце події залучили кінолога зі службовою собакою.

Вже за кілька годин пес вивів на слід викраденого алкоголю. Пляшку горілки, собака знайшов поблизу кафе у якому відпочивала компанія місцевих молодиків. Виявилося, що хлопці саме розпивали викрадений алкоголь. Серед них був і 20-річний злодій, який перебуває на обліку в поліції як сімейний насильник.

Слідчий Гощанського відділення поліції готує матеріали про повідомлення йому про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до шести років. У рамках досудового розслідування встановлюватиметься також і сума завданих збитків.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews