Школярі з Оржева - найкращі юні рятувальники (Фото)

21.01.2018 20:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

З 9 по 14 січня в селі Буковець, Верховинського району, що на Івано-Франківщині, відбувся зимовий навчально-тренувальний збір юних рятувальників «Буковець-2018» Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки». У ньому взяли участь понад 180 дітей з усіх регіонів України: команди Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Харківської, Миколаївської, Вінницької, Рівненської, Івано-Франківської областей.

null
Фото з мережі Інтернет

Переможцями Всеукраїнського зимового навчально-тренувального збору юних рятувальників «Буковець-2018» у старшій віковій групі стала команда Рівненської області, сформована із вихованців Оржівського НВК «школа-колегіум» Василя Кондрачука, Олега Петрика, Андрія Трофімчука, Вадима Гончука, Любові Якименко та Діани Фісянчук. А серед молодших школярів вихованці вчителя фізкультури Надії Макарівни Самборської Дмитро Гнатюк, Богдан Волощук, Станіслав Борис, Сергій Онищук, Владислав Ільницький та Надія Коршунова вибороли третє загальнокомандне місце. Крім того, Василь Кондрачук та Любов Якименко стали абсолютними переможцями в особистому заліку на смузі перешкод.

null
 Фото відділу освіти Рівненської РДА

 

null
 Фото відділу освіти Рівненської РДА

Програма Збору включала проведення майстер-класів від професійних рятувальників, навчально-тренувальних занять з проведення рятувальних робіт в умовах надзвичайних ситуацій у зимовий період (техніка та тактика гірських сходжень, техніка пересування по снігу; проведення пошуково-рятувальних робіт у зоні сходження лавин; організація рятувальних робіт та транспортування постраждалого по складному рельєфу в зимовий період за допомогою підручних засобів, надання першої медичної допомоги при переохолодженні, обмороженні, травмах).

null
 Фото відділу освіти Рівненської РДА

Підсумком збору стало проведення змагань з юнацького багатоборства «Пошуково-рятувальні роботи у зимовий період».

null
 Фото відділу освіти Рівненської РДА

Джерело: Прес-служба відділу освіти Рівненської РДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews