Народних майстрів з Рівненщини вчитимуть просувати продукцію через Інтернет

22.01.2018 07:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Це навчання відбудеться в рамках транскордонного Україно-Білоруського проекту, що триватиме більше року. Будуть створюватись навчальні центри, де майстри можуть спілкуватися та ділитися досвідом. Проект триватиме 14 місяців. Про це пише Північ-інфо.

Зараз у всьому світі популярним є «еко-світогляд», у концепцію якого чудово вписуються високоякісні і в чомусь унікальні товари ручної роботи з природних матеріалів. В Україні найбільш популярними серед цих товарів є прикраси та косметика ручної роботи, одяг, а також предмети домашнього вжитку.

За оцінками фахівців, на сьогоднішній день в Україні ремісники заробляють близько півтора мільярда доларів на рік.

Поліські майстри і майстрині торгують унікальними виробами на тематичних ярмарках, віддають їх в місцеві сувенірні магазини та поширюють чеерз друзів та знайомих. Тоді як в інтернеті вже давно є сайти, які призначені для реклами та збуту таких товарів, не всі майстри про них знають та розуміють механізми, за якими на таких ресурсах можна рекламувати свій товар.

Саме Полісся з його неповторними традиціями різбярства, ковальства, каменярства, бондарства, ткацтва, вишивки тощо опиниось у центрі уваги проекту.

Проект запрошує майстрів, а також тих, хто бажає навчитися унікальним технікам крафту. Всі бажаючі можуть писати на електронну адресу проекту: ucidngo.craft@gmail.com

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews