Рівненські патрульні склали протокол на відповідальну посадову особу

23.01.2018 12:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Після вивчення усіх необхідних матеріалів та доказів інспектори відділу безпеки дорожнього руху дійшли до висновку, що супутньою причиною смертельного ДТП, яке сталось 9 січня 2018 року близько опівночі на трасі Київ-Чоп було відсутність зовнішнього стаціонарного штучного освітлення.

Посадова особа порушила правила, норми та стандарти, що стосується забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні зовнішнього стаціонарного освітлення, а саме не забезпечив належну його роботу, що супутньо спричинило ДТП, в який пішохід від отриманих травм загинув, а транспортний засіб отримав механічні ушкодження.

Патрульні склали на посадовця протокол за ч.4 ст.140 (неналежне утримання зовнішнього стаціонарного штучного освітлення автомобільної дороги, що супутньо спричинило скоєння ДТП, або вплинуло на тяжкість наслідків) та направили усі матеріали та докази до суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews