На Рівненщині дівчинка потрапила під колеса авто

26.01.2018 17:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Учора, 25 січня, близько 16 години 23-річний водій автомобіля «Volkswagen LT» здійснив наїзд на 10-річну дівчинку, яка раптово вибігла на проїзну частину у невстановленому місці. Потерпілу госпіталізували у реанімацію із важкими травмами.

На вулиці Зірненська, смт. Березне 23-річний березнівчанин, керуючи автомобілем «Volkswagen LT», здійснив наїзд на малолітню місцеву жительку, яка раптово вибігла на проїзну частину із-за автомобіля, що рухався назустріч. Потерпіла з політравмою госпіталізована у реанімаційне відділення, загрози її життю немає. Поліцейські встановили, що водій був тверезий. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. З’ясувалося, що малолітня разом із меншим братиком гуляла неподалік місця проживання без нагляду дорослих. Поліцейські звертаються до батьків наголосити дітям на правилах безпеки на дорозі та не залишати їх без нагляду, аби вберегти від біди.

Відділ комунікації поліції в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews