На Рівненщині бурштинокопачів закликають полишити звичний промисел і взятися за видобуток біткойнів

26.01.2018 14:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Нещодавно у тематичній спільноті для бурштинокопачів Рівненського Полісся з’явилась специфічна реклама. Сервіси обіцяють навчити старателів всім тонкощам добування та купівлі найпопулярнішої на даний момент криптовалюти, повідомляє Північ-інфо.

Криптовалюта, або цифрова валюта, що не існує на фізичних носіях, а є повністю віртуальною, сьогодні в тренді. А найпопулярнішою криптовалютою нині є біткойн.  У біткойнів немає банку, який запускає в обіг грошові знаки. Вони не підкріплена золотом, як офіційна валюта. А випуском нових грошей займаються мільйони комп’ютерів по всьому світу.

Це штука дуже популярна. Наприклад, в Японії, що, як відомо, в галузі впровадження новинок попереду всієї планети, біткойнами вже можна розраховуватись. Біткойнами можна заплатити і при покупці Lamborghini, адже саме ця автомобільна компанія стала першою в світі, дилери якої приймають криптовалюту.

null
Фото з сайту Північ-Інфо

Не оминув розмах біткойну і Рівненське Полісся. В тематичній спільноті «Клондайк», де зависають старателі, почала з’являтись цілеспрямована реклама, що закликає бурштинокопачів полишити звичний промисел і взятися за видобуток біткойнів.

Особливо лінивим, які не хочуть добувати біткойни самостійно, пропонують розповісти про всі тонкощі купівлі криптовалюти. Наразі невідомо, чи вірять бурштинокопачі рекламі, однак, якщо невдовзі клондайки опустіють, знайте – старателі перейшли від видобутку бурштину на видобуток біткойнів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews