Біля 6-ї школи облаштовують штучне футбольне поле (Відео)

26.01.2018 19:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

 

Штучне футбольне поле облаштовують на території 6-ї школи, найбільшої в Дубні  У ній навчається майже тисяча дітей. Основні роботи виконали за півтора місяці, пише РТБ.

Залишилося дочекатися сприятливої погоди, щоб встелити штучне покриття. Перетворення старого спортивного майданчика у футбольне поле розміром 20*40 обійшлося у майже півтора мільйона гривень. Цю суму у рівних частинах виділили з міського і, як цільову субвенцію, з державного бюджетів. Ольга Ляшенко, заступник міського голови Дубна:

"На сьогодні 70 відсотків робіт виконано. Проте, температурний баланс не дає можливості закінчити роботи повністю. Бо штучне покриття можна класти при. Ми мали можливість скористатися коштами державного бюджету вперше. До цього фінансували облаштування штучних полів повністю за кошти міського бюджету. Хочемо облаштувати таке футбольне поле чи міні-поле при кожній школі", - розповіла заступник міського голови Дубна Ольга Ляшенко. 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews