На Рівненщині у двох районах виявили наркотики (Фото)

28.01.2018 16:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

26 січня у двох районах Рівненщини, Дубенському та Здолбунівському, працівники поліції виявили у громадян наркотичні речовини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Працівники карного розшуку Дубенського відділу поліції під час відпрацювання території, на вулиці Чернишевського районного центру зупинили 31-річного місцевого жителя. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у нього пакет із подрібненою маковою соломкою вагою 600 грамів.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Близько опівночі оперативники Здолбунівського відділення поліції на зупинці громадського транспорту у райцентрі помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. Під час поверхневого огляду у 31-річного місцевого жителя поліцейські виявили два пакетики із марихуаною, чотири пакетики із наркотичним засобом «первітин», дві склянні трубки, три смужки фольги із залишками первітину та металевий наперсток із залишками "маріхуани".

За обома фактами незаконного зберігання наркотичних засобів розпочаті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Наркотичні речовини слідчі вилучили та у рамках кримінальних проваджень скеровуватимуть на експертизу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews