Рівненські рятувальники витягнули автобус з 35 пасажирами (Фото)

28.01.2018 23:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

28 січня о 07:29 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що у селі Тайкури Рівненській району у кювет потрапив автобус "Neoplan" в якому знаходиться 35 пасажирів з яких 1 дитина. На місце пригоди було негайно направлено чергове відділення бійців аварійно-рятувального загону спец призначння обласного управління ДСНС.

null
 Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області

Автобус, прямуючи за міжнародним маршутом «Варшава-Одеса», з’їхав у кювет з, якого самотужки виїхати не зміг. За допомогою спец техніки бійці ДСНС витягнули автобус на проїзджу частину дороги. Ніхто з пасажирів не постраждав. До надання допомоги було залучено дві одиниці спец техніки та 8 чоловік особового складу.

Рятувальники Рівненщини звертаються до водіїв: якщо Ви плануєте тривалі поїздки, подбайте про наявність засобів для буксирування, антипробуксовочних ланцюгів, візьміть у дорогу ковдру та термос з чаєм. І головне - дотримуйтесь правил дорожнього руху.

Джерело: ГУ ДСНС України в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews