В багатоповерхівці оселилися щурі (Відео)

29.01.2018 19:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Щурів бачили в одному із під'їздів багатоповерхівці по вулиці Соломії Крушельницької, 69. Їх відзняв рівнянин Тарас Василишин і виклав фото та відео у соцмережу Фейсбук. 

"Колись в платіжках по квартплаті була стаття витрат на знищення гризунів і ...Тарифи виросли, а результату ніякого. Ось такого нового жителя можна зустріти на середніх поверхах 9-поверхового будинку на вул. С.Крушельницької, 69. Обслуговує ЖКП "Галицьке", - написав Тарас Василишин. 

 

В.о. майстра ЖКП «Галицьке» Василь Семенюк повідомив, що скарг від мешканців до них не надходило. 

"Згідно з договором, дератизацію у будинках проводить фірма «Дератизація». Вона це робить згідно з графіком. Додатково звернень від мешканців будинку з приводу гризунів до нас у ЖКП «Галицьке» не було. Я тільки що розмовляв з директором «Дератизації». О пів на третю годину дня він пришле туди свого працівника, який здійснить додаткову дератизацію. Людям у таких випадках потрібно звертатися у ЖКП, а не в якісь інші інстанції", зазначив Василь Семенюк.

Джерело: Радіо Трек 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews