Дмитро Самко з Бережниці обраний на «Голос країни 8 сезону» одноголосно (ВІДЕО)

30.01.2018 09:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Дмитро Самко із невеличкого поліського села Бережниця, що у Дубровицькому районі на Рівненщині, неабияк здивував суддів талант-шоу «Голос країни 8 сезону». Проникливий спів поліщука оцінили відразу усі зірки, які розвернули до нього свої крісла, що буває вкрай рідко, – пише Північ-інфо.

Чуттєве і емоційне виконання Дмитром Самком пісні Тіни Кароль «Перечекати» не залишило нікого байдужим. За те, щоб отримати у свою команду цей поліський талант, змагалися Тіна Кароль, Джамала, Потап та Сергій Бабкін. В результаті співак з Полісся пройшов у шоу і обрав своїм тренером Бабкіна.

Зараз Дмитро працює у столичному театрі. Про те, що народився у селі Бережниця на Рівненщині, гордо заявив у ефірі. Сьогодні це невеличке село у Дубровицькому районі Рівненської області, де налічується кілька дворів та кілька сотень населення. Від райцентру до цього села – 18 км, а від залізничної станції Сарни – 16 км. Отож земляки мають можливість підтримати Дмитра на цьому шоу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews