Другий конкурс репортерської фотографії «Рівне-2017. День за днем» має переможців

30.01.2018 13:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

31 січня 2018 р. о 15:00 в Рівненському МБК відкриття виставки та нагородження переможців Другого конкурсу репортерської фотографії «Рівне-2017. День за днем».

Тема висатвки - повсякденне життя міста та Рівненщини у всіх його проявах, проблемах, досягненнях. Свої кращі світлини фоторепортери завантажували на спеціально створений сайт http://rivneday.ukrfoto.org/ua/ впродовж 2017 року.

До конкурсу долучились 14 авторів, серед яких відомі та нові імена у фотографії. 31 січня будуть вручені нагороди – золоті, срібні, бронзові медалі, дипломи.

Такого проекту на сьогоднішній день немає жоден з регіонів в Україні і організатори планують зробити його щорічним фотографічним підведенням підсумків року. Конкурс «Рівне. День за днем» - це можливість створення якісного фотолітопису нашого міста та краю, підвищення рівня фотожурналістики, сприяння якіснішому фотографічному висвітленню подій, популяризація документальної фотографії та ствердження її значимості у сучасному світі, важливість збереження її достовірності та правдивості, просвітницька та навчальна роль, заохочення та відзначення кращих репортерів.

Організатори та співорганізатори – народна студія «Простір фото» Рівненського МБК, студія «У фарватері істин», РОО НСЖУ.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews