Рівнянам пропонують підписати петицію щодо звільнення Уляни Супрун (Фото)

30.01.2018 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Ініціатором електроної петиції щодо звільнення Уляни Супрун з поста в. о. Міністра охорони зоров'я України стала Наталія Калініченко. Текст петиції №22/042586-еп оприлюднено 29 січня 2018 на сайті https://petition.president.gov.ua/petition/42586

Зокрема, у тексті петиції йдеться:

«Шановний Петро Олексійовичу! 
Зважаючи на реформи, які проводить Уляна Супрун, за підтримки невеликої кількості народних депутатів України, ми, українці, вважаємо їх геноцидом проти нашого народу. Медична реформа є ВБИВЧОЮ. Для її втілення в життя потрібне велике вкладання коштів самих людей, зарплата яких є за межею бідності, у більшої частини. А пенсіонери взагалі вимушені просто вмирати без ліків та лікування у відповідних лікувальних закладах, якщо крім їх пенсії у них немає інших доходів, а пенсія становить 1450грн.! Уляна Супрун є людиною, яка намірено проводить цю "вбивчу реформу" в життя нашої країни за підтримки зовнішніх помічників. Якщо вона і далі буде залишатись на посаді виконуючого обов'язки Міністра охорони здоров'я, то народ України буде вимушений або вимирати або ж прийти під стіни Верховної Ради, аби захистити СВОЄ право на життя у власній країні. Людина, яка не має жодного відношення до медицини,не має жодної медичної освіти, на має права займати цю посаду. Просимо зняти Уляну Супрун з посади, яку вона займає, та вислати її за межі України. У іншому випадку народ України буде вважати Вас її прихильником та відповідно зробить свої висновки при наступному обранні президента України».

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews