Чотири матчі за п'ять діб: у Рівному пройде баскетбольний марафон

30.01.2018 20:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Такого у Рівному ще не було, а для БК “Рівне” тим паче. Чотири домашні суперматчі за п’ять діб. Вперше в один день в одному залі, в Спорткомплексі “ДЮСШ-4”, офіційні ігри зіграють і жінки, і чоловіки. Це буде справжній баскетбольний марафон, як для клубу, так і для уболівальників.

Про важливість цих чотирьох поєдинків для нашого БК “Рівне” у спортивному плані годі і казати. 

 

У середу 31 січня на 19:00.  жіноча командп  БК “Рівне” в черговому матчі Суперліги прийматимуть дуже принципового суперника в боротьбі за місце у першій четвірці – це “Динамо-НПУ” з Києва, де також грають декілька рівнянок. Рівнянки вже грали з цією командою двічі та обмінялися виїзними перемогами. Поки що, киянки за втраченими очками випереджають наших дівчат, маючи на одну поразку менше. Тож, нам необхідно будь що відіграти це відставання.

У суботу  3 лютого на 14:00 знову грають наші дівчата. До Рівного вкотре приїздить беззаперечний цьогорічний фаворит жіночого баскетболу України “Київ-Баскет”. Грала наша команда з ними вже чотири рази, двічі в чемпіонаті та двічі в Кубку. Звісно, вже вони нам встигли набриднути, але грати доведеться. Поки що “Київ-Баскет” має чотири перемоги над нашою командою, але рівнянки дали справжній бій суперницям в останньому матчі у Києві, і ледь не створили сенсації, тож, прогрес у нас є.

А далі  вже на 17:00 в цей же день 3 лютого, надважливий та принциповий матч гратиме наша чоловіча команда. Вони прийматимуть “Динамо-Одеса”, команду, яка йде на першому місці турнірної таблиці. Єдина команда в цьому чемпіонаті, якій нашій козаки двічі поступилися, при чому з великим рахунком. в.

Фінішувати баскетбольний марафон у неділю 4 лютого. Ми Вас чекаємо на 12:00. Наші хлопці гратимуть другу гру з одеситами. До слова, у випадку двох перемог над “Динамо-Одеса”,  БК “Рівне” наздожене цю команду в турнірній таблиці та зможе продовжити боротьбу за найвищі сходинки в чемпіонаті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews