Рівненський "Кардинал" обіграв польський "Клірекс"

01.02.2018 10:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Перемогою завершився перший спаринг "Кардинала-Рівне" на тренувальному міні-зборі у Польщі. Щойно прибувши до міста Хожув, де і базуватимуться рівняни упродовж трьох найближчих днів, наша команда одразу відправилася до спортивного залу - на матч із місцевим клубом "Клірекс".

Незважаючи на виснажливу дорогу, матч із четвертою на даний момент командою польської Екстракляси рівняни розпочали на рівних. Матч, до речі, проходив за усіма правилами офіційних поєдинків. А у середині тайму зусиллями Михайла Волянюка "зелено-жовті" вийшли вперед у рахунку. Щоправда, втримати переможний рахунок до перерви рівняни не зуміли - 1:1.

Після відпочику перемогу "Кардиналу-Рівне" приніс бліц-криг у виконанні Сергій Піддубного і Михайла Волянюка. Два голи упродовж двох хвилин дозволили нам святкувати успіх!

Михайло КОНДРАТЮК, віце-президент МФК "Кардинал-Рівне":

- Дуже непроста перемога. Після виснажливого переїзду хлопцям було дуже непросто. Лише тепер можемо перевести подих, відпочити. Вже чекаємо на завтрашній матч проти діючого чемпіона Польщі!

Сьогодні 1-го лютого, у Бельсько-Бялій "Кардинал-Рівне" зіграє із чемпіоном та лідером чемпіонату Польщі - "Рекордом". За цей клуб, до речі, виступає наш Олександр Бондар. Початок матчу - 16:00 за місцевим часом та 17:00 - за Києвом.

Прес-служба МФК "Кардинал-Рівне"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews