БК «Рівне» у рамках Суперліги зустрівся зі столичним «Динамо-НПУ

01.02.2018 11:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

В останній день січня у жіночій Суперлізі  БК «Рівне» приймало в гостях столичне «Динамо-НПУ». Ніхто з учасниць протистояння  не хотів поступатися перевагою.

Рівненські баскетболістки впевнено розпочали гру – на перерву команди пішли за переваги БК «Рівне» - 42:32.  Показовою стала заключна хвилина. Розпочала її влучним кидком капітан гостей Тетерук – 84:83 – Динамо попереду. З «триочковою» відповіддю не забарилася Степанюк – і вже шальки терезів схилилися у бік господарок 86:84. Переможною крапкою виявився кидок Шматової з лінії штрафних 87:84. Бо П’янтак з-за дуги схибила і не змогла перевести матч в овертайм. 

Після цієї перемоги БК "Рівне" закріпилося на третій позиції у чемпіонаті, маючи 27 очок. Динамо вже не має переваги над ним за втраченими очками.

Наступну гру у Суперлізі БК «Рівне» проведе в суботу проти команди «Київ-Баскет», яка є беззаперечним лідером чемпіонату.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews