На Острожчині з'явиться «Культурний барбакан» (Відео)

01.02.2018 16:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На Острожчині хочуть перетворити руїни Татарської вежі на арт-простір. Стартап «Культурний барбакан» обговорили нещодавно в Острозькій міськраді з громадськістю. Про це повідомляє "Острог.Інфо".

Проект представляли ініціаторка проекту, керівниця відділу культури та туризму Острозької міськради Ольга Лозюк та співробітниця Центру туристичної інформації Анастасія Драчук. Цей проект за результатами мінкультівського конкурсу “Малі міста – великі враження” отримав фінансування у розмірі 500 тисяч гривень.

За задумом, на території вежі жителі міста та туристи зможуть переглядати виставки, слухати лекції, дивитися кіно/вистави. Очікується, що це надасть можливість залучити до міста якомога більше туристів та сприятиме розвитку туристичної міської інфраструктури, збільшенню кількості робочих місць, розвитку туристичних спеціальностей. Учасники обговорення визначили кроки розвитку проекту. Підсумок реалізації проекту буде у вересні.

До вашої уваги відео-презентація проекту, розроблена Андрієм Малюським.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews