Позачергова сесія Рівненської облради, таки відбудеться

02.02.2018 14:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Учора на офіційному сайті Рівненської обласної ради з’явилося повідомлення про те, що 15 лютого 2018 року відбудеться пленарне засідання позачергової шістнадцятої сесії обласної ради сьомого скликання. повідомляє IA ZIK.

У порядок денний засідання внесені, зокрема, питання про дострокове припинення повноважень та звільнення з посади голови Рівненської обласної ради Миколи Драганчука та про обрання голови Рівненської обласної ради сьомого скликання.

Група депутатів Рівненської облради ініціювала проведення 2 лютого позачергової сесії, де пропонувала відправити у відставку голову облради Миколу Драганчука. 31 січня прес-служба Рівненської облради розповсюдила повідомлення, у якому спростувала інформацію про ймовірність проведення 2 лютого позачергової сесії. Причина, як зазначалося в повідомленні, вимога групи депутатів була оформлена з порушеннями регламентних норм.

Чи були ці порушення після цього виплавлені – на офіційному сайті Рівненської облради не повідомляється. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews