Розгляд справи за позовом Юрія Приварського призупинили

02.02.2018 15:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Розгляд справи за позовом екс-заступника голови Рівненської облдержадміністрації Юрія Приварського щодо поновлення на посаді призупинили. Сторона відповідача, в особі адміністрації, заявила про відвід судді Наталії Дрозенко.

У відповідачів виникли сумніви щодо її неупередженості. Юристи ОДА дізналися, що Наталія Дрозенко звернулася у Вищу раду правосуддя та повідомила, що на одному із інформаційний ресурсів Рівного вийшла стаття, яку вона розцінює як тиск на себе з боку Рівненської ОДА. Представники останньої заявляють, що відношення до повідомлення не мають, і клопочуть про заміну головуючого у справі.

Клопотання про свій відвід Наталія Дрозенко вважає необгрунтованим. Проте, вона вирішила призначити іншого суддю, який і має розглянути звернення представників ОДА про заміну головуючого у справі.

Нагадаємо, екс-заступник голови ОДА Юрій Приварський вимагає скасувати розпорядження про своє звільнення і поновитись на посаді. Керівник облдержадміністрації Олексій Муляренко мотивував звільнення свого заступника порушенням присяги держслужбовця і перевищенням повноважень. Клопотання про відвід судді мають розглянути за два робочих дні. 

Джкерело: РТБ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews