У Рівному пацієнтів діагностували столичні фахівці (Фото)

02.02.2018 20:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім. В. Поліщука приймали пацієнтів спеціалісти Державної установи «Інститут серця МОЗ України». Про це повідомляє на своїй сторінці у «Фейсбук» головний лікар закладу Роман Шустик.

null
 Фото зі сторінки Романа Шустика у "Фейсбук"

Як інформує керівник, пацієнтів з Рівненщини із серцево-судинними захворюваннями оглядали завідувач відділення лікування ішемічної хвороби серця, кардіохірург вищої кваліфікаційної категорії, заслужений лікар України Віктор Шевченко, лікар з функціональної діагностики та ехокардіографії Оксана Крот.

Київські спеціалісти оглянули та проконсультували понад півсотні пацієнтів.

Сьогоднішній візит був позаплановим, адже традиційно до Рівненської філії «Інституту серця», що постійно діє у діагностичному, столичні лікарі приїжджають щоквартально. «Інститут серця» пішов на зустріч великій кількості пацієнтів з Рівненщини і провів додатковий виїзд.

Співпраця «Інституту серця» та Рівненського діагностичного центру триває вже майже два роки. Для запису на прийом пацієнти можуть звертатись до кардіологів (дорослого, дитячого) діагностичного центру та Рівненської філії «Інституту серця».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews