На Рівненщині радниками мера стали діти

03.02.2018 13:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

На Рівненщині членами дорадчої ради при міському голові Сарн стали діти. Схоже, що мер Світлана Усик не лише добре ладнає з молоддю, а ще й прислухається до її ідей, щодо покращення життя у місті, повідомляє Північ-інфо.

Серйозні чиновники зібрали засідання, щоб розглянути пропозиції ініціативної дитячої групи, щодо проведення заходів у місті. Планують залучити молодь до проекту «Сортуй заради майбутнього». Це поетапне впровадження роздільного збирання твердих побутових відходів, яке успішно реалізується у Сарнах, інформує міська рада.Найближчим часом у місті влаштують святкові заходи.

null
 Фото з сайту Північ-інфо

А саме 17 лютого на центральній площі відбудеться свято «Стрітення», а 28 травня – День міста. До цього часу чиновники хочуть отримати і новий знак на в’їзді у Сарни. Дітей теж залучають долучитися до конкурсу ескізів.

Окрім цього дітям пропонують брати участь у програмах радіопередач, де можна розміщувати корисну для молоді інформацію, а також проводити різні цікаві заходи у школах.

Наступне засідання Дитячої дорадчої ради заплановане на 7 лютого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews