«Арт-Маестро» запрошує рівнян «На крилах натхнення»

03.02.2018 16:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Четвертого лютого о 14:00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) відбудеться презентація виставки робіт учнів художньої школи-студії «Арт-Маестро» «На крилах натхнення». 

В експозиції будуть представлені понад 50 робіт (живопис та графіка) 6 вихованців студії «Арт-Маестро» віком від 10 до 14 років.

Виставка проходитиме з 4 по 14 лютого про рамках арт-проекту «Мистецька скарбниця», метою якого є створення сприятливих умов для розкриття творчого потенціалу молоді, популяризація художньої освіти серед юних та дорослих жителів Рівного.

В програмі заходу виступи дитячих творчих колективів м. Рівного та вручення подарунків та дипломів всім учасникам.

Організатори: Рівненська обласна молодіжна громадська організація «Планета Щастя» та художня школа-студія для дітей та дорослих «Арт-Маестро».

Партнери: школа раннього плавання «NEMO», навчальний центр-студія «DOLCE VITA», ТЦ «МЕТРО Кеш & Кері», Рівненська обласна бібліотека для молоді.

На захід запрошені читачі бібліотеки та всі поціновувачі прекрасного.

За матеріалами Методичний відділ РОБМ.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews