У Рівному поліцейські та нацгвардійці навчалися разом (Відео)

03.02.2018 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Третього лютого військовослужбовці Національної гвардії та поліцейські сектору організації діяльності ізолятора тимчасового тримання провели спільні тактико-спеціальні навчання з конвоювання затриманих.

Правоохоронці відпрацювали практичні дії та навички під час примусового доствлення підсудних з бар’єру зали судового засідання, конвоювання до спецавтомобіля та затримання підсудних, у випадку втечі.

«Сьогодні ми провели практичні заняття спільно з Національною гвардією по охороні та конвоюванню затриманих і взятих під ватру осіб, — повідомив начальник сектору організації діяльності ізоляторів тимчасового тримання Олександр Приступа. — Відпрацювали завдання по забезпеченню охорони приміщень суду, по недопущенню втечі з-під варти, по попередженню порушень публічного порядку під час проведення судових засідань. До навчань були залучені поліцейські конвойних підрозділів, спецпідрозділу та патрульні поліцейські».

Основною метою навчань є показати на практиці заходи з охорони при конвоюванні затриманих, втечі з автозаків і непокорі працівникам поліції та військовослужбовцям.

За підсумками навчань рівненські гвардійці та поліцейські показали високий рівень теоретичних знань та практичних навичок, а також продемонстрували впевнені та рішучі дії під час несення служби з конвоювання підсудних.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews