Юна рівнянка бореться з онкохворобою та створює унікальні прикраси (Відео)

03.02.2018 19:11   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

13-річна рівнянка Дарина Рожко восени перенесла складну операцію. Лікарі видалили пухлину м’якого піднебіння. Попереду довготривале лікування та хіміотерапія.  

Поруч із Дариною її батьки. Вони хвилюються за доньку. Олегові Рожко важко згадувати, як чотири місяці тому їх життя повністю змінилося.

Втім, незважаючи на важку хворобу, Дарина зуміла здивувати всіх своїм новим хобі. В лікарні дівчинка захопилася виготовленням ексклюзивних прикрас. Вона виготовляє біжутерію з найрізноманітніших матеріалів та вже має шанувальників своєї творчості.

За зароблені кошти Дарина мріє придбати професійний фотоапарат. Мрію підтримують батьки. Тато дівчинки на своїй сторінці у Фейсбуці пропонує біжутерію Дарини на будь який смак, а також під замовлення, зізнається, прикрасами цікавляться навіть за кордоном.

Сьогодні Дарині потрібна допомога. Адже лікування довготривале та дороговартісне. І  непід’ємне для її сім’ї. Допомогти  дівчинці можна 2-ма способами: придбавши прикраси Даринки на сторінці тата, Олега Рожка, у фейсбуці, або переказати кошти на картку мами Дарини.

"ПриватБанк" 5168 7556 3381 5259 Рожко Наталя Валентинівна.

За матеріалами http://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv