Дубенським капеланам і волонтерам подарували автомобіль (Фото)

04.02.2018 12:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Днями капеланам та волонтерам Дубенщини врочисто передали автомобіль «Renault Trafic» для поїздок у зону АТО. Освятили його військовий священик, настоятель Свято-Миколаївської церкви с. Камʼяниця о. Тарас Гордійчук з настоятелем монастиря, ігуменом Меркурієм Бікірою на подвір’ї Свято-Миколаївського монастиря у Дубні у присутності волонтерів та журналістів. Про це повідомляє «Інформаційний портал м. Дубно».

null
 Фото «Інформаційний портал м. Дубно»

«Renault Trafic» 2004 року випуску. Придбали його в січні цього року у Нідерландах о. Тарас, ігумен Меркурій та Юрій Новосад.

Кошти на придбання автомобіля надав народний депутат України з Львівщини Михайло Бондар.

null
 Фото «Інформаційний портал м. Дубно»

За підтримку капеланів та військових о. Тарас вручив народному депутату відзнаку «За служіння Богу і Україні» та ікону Пресвятої Богородиці покровительки українських воїнів. Її зменшені копії отримали всі інші присутні.

Як розповідають добровольці, проблем з перевезенням автомобіля не було. Авто так і лишилось на іноземній реєстрації, щоправда початковий вигляд автівки значно змінився. На бусі з’явився тризуб, вишиванки, прапори, на дверцятах – унікальний герб Синодального управління військового духовенства. Лобове скло прикрашають написи «Волонтери», «Капелани», а передню панель – ікона.

null
 Фото «Інформаційний портал м. Дубно»

Відразу після освячення авто завантажили провіантом. Автомобіль вже бував на Сході України. Саме ним на Різдво волонтери з капеланами завозили смаколики на передову і ледь не потрапили до сепаратистів. Вдруге добровольці випробують бус уже за тиждень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews