Рівнянам презентують збірку поезії «Читай і вір»

07.02.2018 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

8 лютого о 16:00 у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбудеться презентація збірки поезії «Читай і вір».

Рівненська юна авторка Каріна Садоха пропонує своїм читачам зазирнути у її внутрішній світ через сторінки свого першого літературного доробку - збірку поезій «Читай і вір».

І назвою, і наповненням книги авторка закликає читача повірити її щирим емоціям, висновкам, переживанням та власному погляду набуття, ситуацію навколо нас та звичайне людське кохання, яке має властивість долати усі життєві негаразди та сподіватися на хороші продовження.

Каріна Садоха проживає м. Рівне і навчається в ЗОШ № 1.  Учасниця літературно-розвивальної студії «ЛітЕра». Друкувалася в обласних літературних альманахах, займала призові місця у письменницьких конкурсах «Перло многоцінне», «Єднаймося браття мої, українці».

Книга видана у письменницькій робітні «Оповідач».

У заході візьмуть участь: Ірина Баковецька, Голова обласної організації Національної спілки письменників України; Анна Лимич, літературний редактор; Тетяна Сладковська (Тата Рівне), письменниця; Марія Мельничук, вчителька української мови та літератури ЗОШ №1; Юлія Костюкевич,  керівник літературно-розвивальної студії «ЛітЕра» та гурт «Музика мрій» Рівненського міського Палацу дітей та молоді; рідні, друзі, однокласники, колеги по перу.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews