У Рівному розпочнуть капітальний ремонт вулиці Макарова

07.02.2018 23:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

42 мільйони гривень потрібно для капітального ремонту дороги, що на вулиці Макарова в Рівному. З них 11 мільйонів 300 тисяч гривень вже виділили депутати міськради під час засідання сесії,повідомляє Крапка.

За словами голови бюджетної комісії міськради Олега Карпяка, тепер буде оголошено тендер.

– Передбачається, що вже в квітні травні цю дорогу почнуть ремонтувати. За кошти, які виділили сьогодні під час сесії, можна зняти верхній шар асфальту, покласти так званий “чорновий” і провести підготовчі роботи. Згідно проекту, окрім ремонту асфальтного покриття, там ще облаштують велодоріжки, тротуари, встановлять бордюри. Ми плануємо, що за 2 роки цю дорогу вдасться відремонтувати повністю, – додав він.

Тим часом депутати також запропонували поспілкуватися із керівництвом торгових центрів та супермаркетів, які розміщені на вулиці Макарова, аби ті фінансово долучилися до ремонту дороги. Втім, чиновники переконують, що на це особливо не варто розраховувати.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews