Рівнянин мав цілий арсенал зброї (Фото)

08.02.2018 14:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Учора рівненські оперативники вилучили у 27-річного рівнянина гвинтівки, димову шашку, понад 70 патронів та пристрій для вживання наркотиків. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Працівники карного розшуку та слідчі Рівненського відділу поліції провели санкціонований обшук у підсобному приміщенні, яким користується місцевий житель, відповідно до ухвали слідчого судді.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Рівняни мав дві саморобні гвинтівки калібру 5,6 мм, ударно-спусковий механізм, димову шашку, 73 патрони різного калібру та саморобний ніж.

За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Крім того, поліцейські виявили у цьому ж приміщенні пристрій для вживання наркотичних засобів. За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Усе вилучене направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За скоєне рівнянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews