Проект реконструкції стадіону «Авангард» успішно пройшов експертизу – можна будувати!

08.02.2018 20:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Процес експертизи проекту реконструкції рівненського стадіону «Авангард» тривав півроку. Наприкінці минулого року було отримано позитивний висновок ескізного проекту. Остаточному погодженню документації заважала відсутність необхідної кількості парко-місць за стандартами ДБН.

– Ще 26 грудня минулого року ми направили листа у Мінрегіонбуд з проханням дозволити реконструкцію. Якби у нас стадіон був за містом, ми б могли забезпечити 700 паркувальних місць. Але наш стадіон у центрі міста. І ми не можемо заасфальтувати під паркову половину парку. Вже 18 січня ми отримали відповідь і дозвіл. – розповідає міський голова Рівного Володимир Хомко.

null
Володимир Хомко. Фото з мережі Інтернет

Цей лист зняв всі перепони до отримання позитивного висновку по проекту реконструкції стадіону «Авангард».

– Ми отримали позитивний висновок по проекту реконструкції «Авангарду». Наразі вистачить тих місць для паркування, які можна забезпечити навколо футбольної арени. В разі проведення міжнародних змагань, можна буде забезпечити необхідну кількість парковок на невеликій відстані від арени в якості компенсаційних заходів. Позитивний висновок по проекту відкриває шлях до початку реконструкції. Тепер все залежить від нас, клубу, депутатського корпусу і міського голови. Разом, у тісній співпраці влади, бізнесу і громади, ми досягнемо ефективного результату. – переконаний президент Народного клубу «Верес» Олексій Хахльов.

null
Олексій Хахльов. Фото з мережі Інтернет

Вже 7-го лютого відбудеться позачергова сесія Рівненської міської ради, де депутати розглянуть питання виділення перших 20 мільйонів на реконструкцію стадіону «Авангард».

– Я скликаю сесію і думаю, що депутати підтримають виділення коштів. Переконаний, що з фінансуванням не буде проблем і після оголошення тендеру та визначення генпідрядника буде потрібно 24 місяці для реконструкції. Так, як це передбачено проектною документацією. – каже міський голова Рівного Володимир Хомко.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews