Суд над колишнім військовим з Рівного продовжується

10.02.2018 06:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Колишнього військового з Рівного Сергія Стрільця продовжують судити. Його звинувачують у викраденні людини в зоні АТО. Про це повідомляє РТБ.

Два роки тому, після повернення Сергія Стрільця до Рівного, на Луганщині відкрили кримінальну справу і почали заочно судити екс-полковника. Його силоміць етапували на Луганщину.

Наразі Сергій Стрілець знаходиться в СІЗО в Старобільську. Справу розглядає суд в місті Кремінна Луганської області. Днями там відбулося чергове засідання. Там продовжили заслуховувати свідків, яких у справі - сімдесят. Допитали наразі менше половини. До слова, в березні в Сергія Стрільця закінчується термін тримання під вартою.

«Ви ж знаєте, справа у Рівному була, потім через різні махінації справу знову повернули туди. А більшість свідків з Рівненської і Волинської області. В березні в нього завершується термін тримання під вартою. Судові засідання мають бути 27, 28 лютого і 1, 2 березня в Кремінній в Луганській області. Будемо вирішувати питання про запобіжний захід. Надіємося, що суддя його відпустить», - коментує адвокат Сергія Стрільця Ігор Гузьо.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews