Рівнян запрошують на «Євро-Арт» для талановитих»

10.02.2018 15:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Відкриття новоїЇ виставки у клубному кафе «Євро-Арт» відбудеться 15 лютого 2018 р. з 17:00 до 19:00 год.

Виставка експонується у рамках широкомасштабного проекту «Євро-Арт» для талановитих». Експозиція робіт Олени та Олександри Соботюк розміщена у трьох залах клубного кафе галереї «Євро-Арт» і складається із понад 30 «дуетів» - текстильних авторських ляльок ручної роботи і полотен, виконаних у техніці олійного живопису.

Надзвичайно вишукані твори талановитої молодої художниці повною мірою ілюструють мистецтво авторської ляльки її мами. Кожна лялька – це окремий персонаж, гармонійно вписаний у казкові полотна художниці: «Валентинка», «Хіппі», «Балерина», «Спася», «Ласунка», «Морячка», «Байкерша», «Модниця» , «Україночка», «Суперзірка», «Fitness lady» та інші роботи.

Майстриням вдалося не лише розкрити нові грані і можливості своїх ляльок, а й створити образи, які лишаються в пам’яті і відчиняють двері в інший, казковий світ. 

Виставка триватиме до 11 березня 2018 року.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews