Поліцейські Рівненщини миттєво розшукали безвісти зниклих неповнолітніх

12.02.2018 16:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

11 лютого до поліції майже одночасно надійшло два повідомлення про зникнення хлопчиків: одного із Олександрійського реабілітаційного центру, а іншого — із Гощанського району.

Черговий з режиму обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей села Олександрія близько 17 години повідомив до поліції, що їх 14-річний вихованець самовільно залишив заклад.

Менш ніж за годину до правоохоронців звернулась жителька Симонова, що її прийомний син пішов у магазин і не повернувся.

Працівники ювенальної превенції Рівненського районного відділення поліції, Гощанського відділення поліції та обласного управління у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за фактом умисного вбивства, негайно організували пошуки втікачів, адже кожен з них неодноразово залишав місце своє проживання.

Завдяки злагодженим та професійним діям поліцейські разом із працівниками реабілітаційного центру через дві години розшукали хлопців на одній із вулиць обласного центру.

З’ясувалося, що неповнолітні познайомилися у Центрі в Олександрії, де колись перебували разом. Зідзвонившись, хлопці цього разу вирішили втекти.

Поліцейські ювенальної превенції Управління превентивної діяльності вкотре наголошують неповнолітнім, які шукають пригод і планують втечу, це не вирішить їхніх питань, а лише додасть клопоту близьким та правоохоронцям. Крім того, в пошуках дорослого життя, можна стати жертвою зловмисників.

За матеріалами відділу комунікації поліції в Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews