У Здолбунові з’явилася фотозона для закоханих (Фото)

13.02.2018 20:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На базі відкритого простору «ЗЕлений газОН» у приміщенні Здолбунівської бібліотеки для дітей та юнацтва облаштували місце для фотосесій закоханих.

Фотозону сконструювали до Дня святого Валентина. Займалися її облаштуванням волонтерки «ЗЕленого газОНу» Мирослава Година та Галина Свирида.

- Коли в голові рояться ідеї, а руки «чухаються» від бажання творити – саме так народжуються цікаві, креативні та прекрасні втілення задумок. Волонтерки «ЗЕленого газОНу» вирішили прикрасити своє улюблене місце проведення дозвілля до Дня всіх закоханих. Дівчата власноруч створили фотозону, де можуть прийти і сфотографуватись усі охочі! – розповів заступник директора Здолбунівської ЦРБ по роботі з дітьми та юнацтвом Микола Мокрик.

Діятиме фотозона до кінця тижня. У планах волонтерів невдовзі створити нове весняне місце для фотосесій. Тож усіх, хто має цікаві ідеї та прагне їх втілити, чекають на відкритому просторі «ЗЕлений газОН».

До речі, оригінальна фотозона діє нині також і в приміщенні Здолбунівської ЦРБ.

null
Фото зі сторінки Здолбунівської ЦРБ у «Фейсбуці».

Джерело: "Нове життя".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews