У Рівному презентуватимуть громадськості обласний осередок ГО «Об’єднання добровольців»

15.02.2018 13:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Структура «Об’єднання добровольців» розширюється. У неділю 18 лютого презентація команди ГО «Об’єднання добровольців» та її новопризначеного керівника відбудеться в Рівному. Під час зустрічі з журналістами представники організації розкажуть про основні напрямки діяльності, акції та проекти, які вже вдалося втілити в життя, а також поділяться планами організації на найближче майбутнє.

На презентації будуть присутні не лише керівники «Об’єднання добровольців», але й активісти та бійці. Усі вони у складі добровольчих батальйонів встигли побувати у найгарячіших точках військового конфлікту на сході країни, а також зарекомендували себе, як волонтери.

null
У Рівному на майдані Незалежності. Фото з мережі Інтернет

Нагадаємо, ГО «Об’єднання добровольців» виникло з ініціативи українських воїнів. В першу чергу організація покликана відстоювати та захищати інтереси бійців-добровольців. Крім того, вона була організатором чи співорганізатором різноманітних акції та соціальних проектів.

Презентація обласного осередку відбудеться 18 лютого за адресою: Рівне. вул. Драгоманова, 19 (Рівненський краєзнавчий музей). Початок о 12:00.

Контактний телефон: 0975490200 (Роман Коваль)

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews