На Рівненщині активізують боротьбу з продажем алкоголю та тютюну неповнолітнім

Боротимуться не шляхом каральних санкцій, а шляхом переконання. Цьогоріч на Рівненщині планують проводити інформаційно-профілактичну акцію «Відповідальність починається з мене».

15.02.2018 22:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Акція є Всеукраїнською та проводитиметься з метою пропаганди та утвердження здорового способу життя серед молоді.

Деталі її проведення в області під час зустрічі обговорили заступниця голови облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко та керівник громадської спілки «Всеукраїнський молодіжний рух «Відповідальність починається з мене» Ігор Товкач.

null
Фото з мережі Інтернет

Серед основних завдань, які ставлять перед собою організатори акції – виявлення фактів порушення законодавства щодо незаконного продажу неповнолітнім алкоголю та тютюну, а також проведення просвітницької роботи, зокрема, розповсюдження листівок, плакатів, буклетів, проведення консультацій.

Як зазначила Світлана Богатирчук-Кривко, для реалізації акції створять координаційну раду та залучать до співпраці представників управлінь ОДА, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, поліцію та громадські організації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews