Рівненському районі оперативно затримали грабіжника

16.02.2018 17:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

До поліції учора, 15 лютого, близько 20 години невідомий зайшов до помешкання 68-річної жительки Шпанова та викрав мікрохвильову піч.


На місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Рівненського районного відділення поліції.
Правоохоронці з’ясували, що невідомий повідомив господині квартири, що її онук винен гроші. Тож почувши відмову, схопив мікрохвильову піч та втік з оселі.
Особу зловмисника оперативники встановили за кілька годин: 22-річного місцевого жителя виявили за місцем проживання. Крадену річ слідчі вилучили та направили на проведення товарознавчої експертизи.


«Молодика затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України».


З’ясувалося, що житель Шпанова вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів, досудове розслідування за якими триває.


Відділ комунікації поліції в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews