Як у Млинові з’ясовували стосунки «вмазані» підстаркуваті суперники

17.02.2018 09:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

У переддень Дня святого Валентина у Млинові з допомогою кулаків і копняків з’ясовували стосунки два підстаркуватих кавалєри, та так, що розбороняти їх довелося авторові цих рядків. Як з’ясувалося, обоє чоловіків начебто до безтями таємно закохані у вродливу млинівчанку, а мордобій спричинила, так би мовити, невідредагована фраза на її адресу одного з них, а також і чимала доза оковитої, яку ловеласи передпенсійного віку разом вживали, а «на коня» влаштували лицарський турнір.

Здавалося, що ж тут дивного – кохання, кажуть, вимагає жертв, а подібних двобоїв на теренах ріднокраю та й усієї України вистачає. Однак поєдинок, про який веду мову, тим і цікавий, що обидва «рукопашники»  не мають жодного інтимного стосунку до обраниці своєї фантазії – власне, їхні почуття перебувають лише на стадії платонічного захоплення.

Пікантності цьому кулачному двоборству додає той факт, що обраниця стурбованої пристрасті чоловіків про їхні почуття ні сном, ні духом не відає. Та й чи потрібні їй зайві клопоти, адже у мирі, злагоді й любові розділяє подружні пенати з коханим чоловіком: із ним у шлюбі - близько чотирьох десятиріч, має дітей і онуків, вже й правнуки на підході. Не знає про конкурентів і чоловік вродливої пані. То й добре, бо хтозна, який сценарій могла б наворожити потенційна сцена ревнощів. А якби ще під хмельком?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews