Водій на Рівненщині сплатить штраф майже 60 євро

18.02.2018 11:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Цього тижня інспектори управління Укртрансбезпеки у Рівненській області спільно з працівниками УПП ДПП НП в Рівненській області на М-07, а/д «Київ-Ковель-Ягодин», при здійсненні заходів державного контролю за додержанням вимог законодавства про автомобільний транспорт, норм та стандартів щодо організації перевезень вантажів автомобільним транспортом, під час документального контролю виявлено транспортний засіб з перевищенням габаритних параметрів.

Висота транспортного засобу складала 4 м. 30 см. За результатами перевірки складено акт за порушення ст. 48 Закону України «Про автомобільний транспорт», а саме, відсутній дозвіл на перевезення вантажів з перевищенням габаритних обмежень, та нарахована плата за проїзд великогабаритного транспортного засобу автомобільними дорогами загального користування у еквіваленті 57,60 євро.

Про це повідомляє сайт "ВСЕ".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews