Костопільські рятувальники тренувалися на АЗС

19.02.2018 06:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Костопільські рятувальники відпрацювали документи оперативного реагування на автозаправній станції.

16 лютого рятувальники 19-ї державної пожежно-рятувальної частини у відповідності до план-графіку відпрацювання документів оперативного реагування на найбільш важливих і складних подежежно- та техногенного-небезпечних об’єктах Рівненської області, провели практичне відпрацювання на АЗС м. Костолпіль.

Під час практичного відпрацювання проводились заходи щодо реалізації вимог Кодексу цивільного захисту України, спрямованих на захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, готовності об’єкта, органів управління і сил реагування до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій, пожеж з метою мінімізації їх наслідків.

Рятувальники перевірили джерела зовнішнього протипожежного водопостачання, забезпечення та справність первинних засобів пожежогасіння, відповідність шляхів евакуації нормативним документам.

За матеріалами ДПРЧ-19 ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews