Рівнян навчають працювати над освітніми проектами

21.02.2018 12:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному проходить дводенна конференція «Демократичні інструменти місцевого та регіонального розвитку».

Серед учасників  представники місцевого самоврядування із різних регіонів, керівники навчальних закладів Рівненщини та Волині, управлінці, експерти, громадські діячі.

Обговорюють кращі практики, перспективи у громадах, систему підготовки кадрів, розвиток освіти в ОТГ тощо.  Розповідають про успішні реалізовані проекти, історії успіху та проблеми. Багато тем спрямовано на розвиток підприємництва, лідерських навичок, людський капітал, роботу з інвестиціями.

«Наша зустріч сьогодні є важливою. Адже ви не тільки ознайомитесь із реалізованими проектами і побачите їх результат, а й побачите яким чином можна залучати інвестиції, покращувати підготовку кадрів, проводити ефективне навчання, ознайомитеся із інноваційними моделями розвитку»,  зауважив начальник управління  освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.

Зокрема, в рамках проекту «Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону», який реалізовували протягом 2014-2017 років було закуплено обладнання для ПТНЗ Рівненської та Волинської області. Окрім того, було також досліджено сучасний стан та потреби ринку праці, проведені профорієнтаційні, навчальні і мотиваційні заходи.

Впроваджували проект завдяки ГО «Волинський ресурсний центр» у партнерстві з обласними управліннями освіти Рівненщини та Волині за фінансової підтримки Демократичного фонду ООН. Загальна вартість становила 1 мільйон 66 тисяч євро.

За метеріалами прес-служби управління освіти і науки Рівненської ОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews