У Здолбунівському ДНЗ «Усмішка» відкрили нову групу

22.02.2018 18:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У дошкільному навчальному закладі № 5 «Усмішка» 22 лютого відкрили нову групу для дошкільнят.Досі ДНЗ «Усмішка» забезпечував дошкільною освітою 360 дітей. Група «Яблунька» – вже дванадцята у цьому закладі, її відвідуватимуть ще понад 25 дітей дошкільного віку.

null
Фото з сайту Здолбунівської РДА

22 лютого на урочисте відкриття групи до «Усмішки» завітали голова Здолбунівської райдержадміністрації Сергій Кондрачук, його заступник Сергій Гридін, депутат Здолбунівської міської ради Микола Орлов, головний спеціаліст відділу освіти Здолбунівської райдержадміністрації Зоя Вітень, методист районного методичного кабінету Вікторія Сірик.

– Приємно, що нас об’єднують такі позитивні події. Завдяки втіленню запланованих на цей рік заходів маємо намір створити у районі близько 300 додаткових місць у дошкільних закладах. Тож нехай дітки будуть здоровими, а їхнє перебування в «Усмішці» – приємним! – зазначив Сергій Кондрачук.

null
Фото з сайту Здолбунівської РДА

Ремонтні роботи з метою відкриття додаткової групи у закладі проводили протягом 2016-2017 року, на що з районного бюджету було виділено 195,4 тис. грн. На придбання меблів та м’якого інвентарю 120 тис. грн. було спрямовано з міського бюджету Здолбунівською міською радою


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews