«Кардинал-Рівне» - «Ураган»: анонс матчу

03.03.2018 12:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Заключний матч регулярного чемпіонату футзальної Екстра-ліги «Кардинал-Рівне» проведе найближчої неділі на власному майданчику проти івано-франківського «Урагана».

Для рівнян перемога у цій зустрічі вкрай важлива, аби повернутися на переможний шлях після кубкової невдачі у Запоріжжі. Гостям також потрібні три очки. Адже лише за успішного підсумку гри у Рівному «Ураган» має шанс пробитися до раунду плей-офф чемпіонату.

Синхронно «Ураган» та МФК «Кардинал-Рівне» виступають у елітному дивізіоні чемпіонату України з футзалу вже одинадцятий сезон поспіль. За цей час команди провели між собою вже 27 поєдинків. 18 разів тріумфаторами двобою були івано-франківці. 8 разів перемагали рівняни. Ще одна зустріч завершилася унічию. Різниця м’ячів у протистоянні команд – на боці «Урагану» - 94:61.

Востаннє «Кардинал-Рівне» та «Ураган» зустрічалися у листопаді минулого року в Івано-Франківську. Тоді завдяки голам Володимира Кручка і Артема Фаренюка «зелено-жовті» святкували перемогу – 2:1.

З тих пір наші суперники встигли підсилитися двома гравцями збірної України з футзалу. До «Урагану» приєдналися Євген Іваняк та Андрій Лисенко.

«Кардинал-Рівне» - «Ураган» 4 березня 2018 року, Рівне, ДЮСШ-4, 13:00

Чемпіонат Екстра-ліги, 18 тур

Арбітри: Орест Дуцяк (Дрогобич), Борис Кіндій (Львів).

Прес-служба МФК «Кардинал»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews