Зупинка маршрутних автобусів «Рівне-Здолбунів» може з'явитися біля кладовища

06.03.2018 07:43   Джерело: zdolbuniv.com
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині кінцеву зупинку маршрутних автобусів «Рівне-Здолбунів» хочуть перенести до кладовища на Коперника. Відповідна петиція з’явилася на платформі «Розумне місто».

Автор петиції, Назарук Юрій, вважає:

«Автобусною зупинкою на вул. Коперника (бiля кладовища) рiдше чи частiше користуються майже всi жителi міста. А жителi вул. Драгоманова i прилеглих вулиць – регулярно. Дана зупинка до кiнця не облаштована для пасажирiв, що з одного боку дороги, що з iншого (поставили лише лавочки, немає накриття, урн для смiття). Добре хоч лiхтар вiднедавна горить хоч з одного боку (зi сторони Драгоманова). Сiсти на цих зупинках можна на “Острозьку” маршрутку, або так звaну “сiльську”. Зi сторони Здовбицi, пiд’iжджаючи до цiеi зупинки, маршрутка розганяеться з гiрки (з мосту) i не завжди шоферовi хочеться “псувати гальма” i зупинятися. Деякi з них взагалi заявляють, що у iхньому маршрутi тут взагалi зупинки немає. Чекати на добросовiсного водiя доводиться iнколи 20-25 хвилин. Добре, якщо погода тепла. А коли дощ, снiг чи скажений вiтер з поля… а стояти доводиться і з маленькими дiтьми! Сусiди, з якими доводиться дiлити довгi хвилини очiкування маршрутки, вже давно обговорюють, що було б добре протягнути маршрут Рiвне-Здолбунiв таким чином, щоб початкова/кiнцева зупинка була бiля кладовища. Технiчно зробити це можна, було б бажання!».

Бажаючим підтримати ідею перенесення кінцевої зупинки можна проголосувати за петицію за посиланням https://rozumnemisto.org/zdolbuniv/petitions/document/3566 

За матеріалами http://zdolbuniv.com 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zdolbuniv.com