Рівненська акторка з «Поліанни» позувала для модного бренду (Фото)

07.03.2018 09:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У Мілані, що в Італії, відбулася фотосесія юної рівненської акторки Ольги Боровець.  Відомій у Рівному Ользі Боровець, влаштували фотосесію у столиці моди – Мілані (Італія). Про це повідомляє «Рівне 1».

null
 Фото з сайту "Рівне 1"

Про фотосесію розповіла мама 12–річної акторки, головної героїні п’єси «Полліанна» Оксана Боровець на своїй сторінці у Facebook.

«Ми підписати контракт з українським брендом «By Gasanova», який нам оплатив переліт та фотосесію. У Мілані цей бренд був презентований в рамках виставки Pitti Immagine, однак не брав участі на самому показі Milan Fashion Week. Олю фотографував італійський фотограф Alex Dani у одязі українського бренду в стилі street style. Сама дизайнерка одягу Ельвіра Гасанова допомагала швиденько переодягнутися дівчинці», - розповіла Оксана Бровець.

null
 Фото з сайту "Рівне 1"

Нещодавно Оля була моделлю на Ukraine Fashion Week, де ходила по одному подіуму з фіналістами шоу «Топ модель по-українськи», розповідає жінка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews