Визначено трьох тренерів «Нової української школи», які навчатимуть учителів Рівненщини

07.03.2018 12:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

МОН затверджено список тренерів, які готуватимуть вчителів 1-х класів відповідно до Концепції «Нова українська школа»Усього до переліку тренерів включено 121 фахівець, які представляють усі регіони України.

Відповідний наказ підписаний міністром освіти Лілією Гриневич.На Рівненщині до переліку тренерів включено трьох фахівців:

-        методист кабінету дошкільної та початкової освіти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Валентина Андрійчук;

-        завідувач кабінету дошкільної та початкової освіти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Вікторія Салтишева;

-        заступник директора з навчально-виховної робот, вчитель початкової школи загальноосвітньої школи №18 м.Рівне.

Також відомством затверджені регіональні графіки навчання педагогічних працівників, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/19 і 2019/20 навчальних роках. Зокрема, графіками визначено періоди проведення трьох очних сесій, що мають бути завершені у червні 2018 року.

За матеріалами Рівненсьої ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews