Рівненські гімнастки вибороли бронзу на всеукраїнських змаганнях (Фото)

07.03.2018 19:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У Чернівцях відбулася Всеукраїнська гімназіада серед школярів з художньої гімнастики. Впродовж трьох днів спортсменки з усієї України змагалися на килимі. Про це повідомляє «ВСЕ про спорт».

Рівненщину на змаганнях представляло 8 спортсменок КМС 2003-2004 років народження. Зокрема, у Чернівцях за медалі змагалися Анастасія Охмак, Богдана Мельник, Олександра Іванюк, Каріна Нідашковська, Олександра Вихристюк, Анастасія Данилюк, Христина Кондратюк, Христина Носаль. П'ятеро дівчат із відомого нашого СК «Золота осінь» та ще троє із ПДМ,

У підсумку рівнянки зуміли вибороти третє загальнокомандне місце Всеукрїнаської гімназіади.

null
 Фото з сайту "ВСЕ"

Також Анастасія Охмак, Богдана Мельник, Анастасія Данилюк, Олександра Іванюк, Каріна Нідашковська в груповій вправі зі скакалками стали четвертими.

Окрім цього, варто відмітити найсильніших гімнасток, які потрапили до фіналу змагань. Так, Анастасія Охмак відзначилися у вправі з обручем, а Богдана Мельник показала результат у вправі зі стрічкою.

- Результатом задоволені. Перша гімназіада, і ми з медалями. Змагалися в Чернівцях тільки кандидати в майстри спорту. Рівень учасниць дуже високий. Хочу подякувати нашим дівчатам за хороший результат, - прокоментувала керівник СК «Золота осінь» Марина Болба.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews