Національний президентський оркестр привітав жінок Рівненського гарнізону з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня

08.03.2018 20:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівному, в міському будинку культури, відбувся концерт Національного президентського оркестру для жінок-військовослужбовців гарнізону та дружин учасників АТО.

null
 Фото прес-служба

Захід проведено з Захід проведено з ініціативи художнього керівника - головного диригента оркестру Народного артиста України Анатолія Молотая та управління оперативного командування Захід.

null
 Фото прес-служба

 

null
 Фото прес-служба

Виконання українських і світових рок-композицій викликав у присутніх жінок, матерів та доньок українського народу безліч позитиву і гучних оплесків.

null
 Фото прес-служба

Наприкінці заходу представник управління по роботі з особовим складом оперативного командування Захід полковник Федір Капустинський подякував заслуженому колективу виконавців та керівництву міського будинку культури за чудову організацію свята, яке принесе в серця присутніх захисниць Вітчизни радість та весняний настрій.

null
 Фото прес-служба

 

null
 Фото прес-служба

Прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews