У Рівному до будинку підприємця кинули гранату(Відео)

10.03.2018 13:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Неспокійно вночі було в районі гідропарку у Рівному. Там близько другої години до будинку підприємця на Зарічній,19 кинули гранату, вона вибухнула

Про це повідомляє група телеканалу UA: Рівне у Фейсбук.  Відомо, що підприємець займається ковбасними виробами на території області.Попередньо - ніхто не постраждав.

Слідчо-оперативна група встановила, що вибухом пошкоджено фасад та вікно будинку, де проживає 38-річний власник із дружиною та малолітньою дитиною. Під час вибуху ніхто не постраждав.

Поліцейські вибухотехнічного відділу ГУНП попередньо встановили, що на місці події ймовірно стався вибух гранати «РГД-5». Металеві уламки поліцейські вилучили та направили на експертизу.

– За фактом хуліганства із застосуванням зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк.

Зловмисникам за скоєне загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews