На Рівненщині у помешкання жінки вдерлися невідомі

11.03.2018 12:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Вчора у помешканні жительки села Острів Радивилівського району невідомі особи проводили обшук. Жінка одразу викликала поліцію.

Патрульні виявили поблизу помешкання авто «Mercedes-Benz Vito», де перебували троє чоловіків. Двоє інших кинулися навтьоки. Одного з них згодом вдалося знайти.

Під час огляду помешкання жінки та прилеглої території, поліцейські виявили розірване посвідчення працівника одного з правоохоронних органів. Документ мав явні ознаки підробки. Слідчі вилучили та відправили його на експертизу.

Потерпіла пояснила, що чоловіки увірвалися до її будинку, представилися працівниками спеціалізованого правоохоронного органу та почали проводити обшук. Тоді вона повідомила поліцію.

У мікроавтобусі поліцейські виявили електричні інструменти, ломи, лопати та наручники.

У поліції за цим фактом відкрили одразу кілька кримінальних проваджень. За фактом самовільного присвоєння владних повноважень або звання службової особи розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 353 Кримінального кодексу України. За фактом незаконного проникнення до житла особи, що передбачає частина 1 статті 162 Кримінального кодексу України.

Поліцейські проводять перевірку дій цих осіб, а також встановлюють усіх учасників події. повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews