На Рівненщині хочуть спорудити вбиральню просто посеред центру населеного пункту

12.03.2018 07:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У Рокитному депутати міської ради ухвалили рішення звести громадську вбиральню прямісінько в центрі містечка, поблизу дитячого майданчика. Мешканців міста обурило таке рішення, про що вони висловилися в соцмережах. Про це пише «Рівне Вечірнє».

«Нещодавно мені повідомили про те, що депутати селищної ради проголосували за встановлення громадського туалету за метр від дитячого майданчика в центрі міста, - пише рокитнівчанка Ольга Кузьмич. - Це також за два метри прямо навпроти центрального входу торгово-офісного центру, який будується. Таке рішення депутатів мене вразило і обурило як підприємця, як матір і жительку селища. Можливо, депутати не були до кінця обізнані про будівництво даного об’єкта і його призначення. Це рішення порушує всі санітарні норми, естетичні норми і моральні по відношенню до людей. Про таке рішення ми не були повідомлені і не були запрошені на сесію, так як ми являємось сусідами і господарями цього закладу. Хочу сказати про те, що ми планували тут зробити гарний куточок для відпочинку з декоративними деревами, квітами і фонтанами. Це буде ще одна сучасна і красива споруда для нашого селища… То що виходить, це нагородження від селищної ради для моєї сім`ї за розвиток селища ямою гі…на???!!! і матерям з дітьми, які будуть гратися і виховуватися на дитячому майданчику????! Прошу депутатів віднестися до цього болючого питання розумно, мудро зважено і перенести цей «стратегічний срал....об’єкт» на іншу територію!!! Хочу доповнити свою думку тим, що в області це мабуть одне місто, яке не має громадського туалету на вокзалі».

Інші рокитнівчани також публікують обурливі пости та коментарі з цього приводу. Більшість – проти такої ініціативи депутатів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews